Smärtstillande är känslastillande

[ Läs eventuella Repliker på detta inlägg ] [ Skicka Replik på detta inlägg ] [ Diskussionsforum ]

INSÄNT AV Lars Nilsson DEN 26 :e AUGUSTI, 1997 vid 11 - tiden

Då många av oss diabetiker drabbas av olika sjukdommar som innebär att vi måste (?) ta smärtstillande mediciner som läkarna då skriver ut.
På föreskrifterna på dessa mediciner står det ofta, att förutom att lindra smärtan att det är olämpligt att köra bil ETC. men det står ingenting om att dessa mediciner även tar bort patientens möjlighet att känna behagliga känslor.

Detta därför att läkarna inte vet att så är fallet. Det finns få patienter som klagar till sin läkare att det inte bara är smärtkänslan som försvinner, utan även känslan av behag som när mannen smeker sin kvinna eeller tvärtom. Jag vet som man, att då jag tar antiinflammatoriska eller smärtstillande tabletter så försvinner känslen i penisen, jag blir avtrubbad. Känslan i huvudet finns kvar, dvs jag vill bli smekt men jag känner ingenting.

Om detta och mycket annat vill jag att andra patienter eller människor som känner till detta ska berätta för era läkare så att de förstår och kan informera sina patienter om detta, jag har hellere ont här och där än att missta känslan av det sköna.

Hälsningar från en som vet.
REPLIKER:


SKICKA REPLIK PÅ DETTA INLÄGG
NAMN:
E-POST:
INLÄGGETS TITEL: Re: Smärtstillande är känslastillande
INLÄGG:
LÄNK:
LÄNKNAMN:
BILD:


[ Läs eventuella Repliker på detta Inlägg ] [ Skicka Replik på detta inlägg ] [ Diskussionsforum ]